Останні новини

​ПРОФЕСІЙНІСТЬ ЗАВЖДИ НА ЧАСІ!

Ніхто з нас не хотів, аби війна ставала звичним явищем. Але цей виклик нової реальності українці приймають з гідністю. Бажання бути корисними своїй країні загострилось в рази і стало необхідністю. Але одного бажання завжди замало, бо ефективність у благодійній діяльності зараз вимагає системного підходу та поглибленого вивчення деталей.

У перші місяці після повномасштабного вторгнення діяльність Біржі благодійності “ДоброДій”, а особливо - спецпроекту з підтримки ЗСУ, започаткованого у лютому 2022 року, інколи здавалася справжнім хаосом. Багато з чим довелось стикнутись вперше у житті, вивчати з нуля, набивати синці і йти ніби навпомацки в тумані по мінному полю. Зрештою - вчитися на власних помилках.

Здобути нові знання та апдейтнути власні професійні навички стало можливим на триденному експертному інтенсиві з практичними кейсами: "БЛАГОДІЙНІСТЬ. ВОЛОНТЕРСТВО. ГРОШІ." від Київська школа державного управління ім. С. Нижного , котрий відбувся нещодавно у Києві.

Цей курс є унікальною експертною синергією практичних кейсів від провідних діячів сфери благодійності та волонтерства. Виступи запрошених практикуючих експертів, спілкування з колегами з усієї країни - усе це додало впевненості та допомогло спростити деякі аспекти щоденної роботи Біржі.

Комплексні знання нормативно-правової бази, структури роботи організації, створення і активізації партнерств, фінансування, звітування благодійних фондів - те, без чого в нинішніх умовах неможливо функціонувати як елемент міцного тилу для підтримки фронту. Професійність завжди на часі, а зараз - тим більше! Продовжуємо працювати, маючи новий стимул до саморозвитку.

КВІТЕНЬ 2024: ДОПОМАГАЄМО ЗАРАДИ ПРОДОВЖЕННЯ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ

З 24 лютого 2022 року до кінця квітня 2024 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що...

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ