Останні новини

КАТЕРИНА ЖДАНОВА ОТРИМАЄ ПЛАСТИНУ ДЛЯ ОПЕРАЦІЇ НА ХРЕБТІ!

Нещодавній внесок наших постійних партнерів Конкорд Банк / Concord bank став заключним у зборі для лікування 13-річної підопічної Біржі благодійності “ДоброДій” Катерини Жданової! Детальніше про історію Каті можна дізнатись за посиланням: https://248.dp.ua/projects/1352.

З народження Катерина має важкі діагнози: вторинна мікроцефалія, спастичний тетрапарез, фокальна епілепсія. Весь цей час дівчина змушена проходити регулярні обстеження у невролога та епілептолога, а також займається реабілітацією.

Кілька років тому у Каті виявили викривлення хребта. Заняття лікувальною терапією та корсет не змогли подолати сколіоз IV ступеня. Через це страждають внутрішні органи: у дівчинки болить шлунок, змістилась нирка, деформувалась грудна клітка.

У цій ситуації лікарі радять операцію зі встановлення конструкції «Novaspine», що дозволить повністю вирівняти хребет. Завдяки цьому Катя зможе жити без болю і страждань.

Вартість конструкції складає 249 400 грн. Це дуже дорого для родини Жданових. Але завдяки колосальній підтримці рідних та близьких родини, депутатів сільради, де проживають Жданові, партнерів Біржі та благодійників, вдалось зібрати необхідну суму! Тепер ми зможемо придбати конструкцію «Novaspine» для Катерини!

Ми вдячні всім небайдужим благодійникам, хто долучився до збору!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ