Останні новини

​ПОНАД 100 МЛН ГРН ЗА 14 МІСЯЦІВ ГЕРОЇЧНОГО СПРОТИВУ!

Україна тяжко виборює свою Незалежність, героїчно захищаючи кордони та відстоюючи свободу своїх громадян. У полум’ї війни загартовується оновлена нація. Біржі Благодійності “ДоброДій” протягом усього часу воєнного стану - пліч-о-пліч та на одній хвилі з мільйонами українців. Ми робимо усе можливе задля прискорення української Перемоги.

З початку повномасштабного вторгнення до 30 квітня завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в 100 400 000 грн! Протягом 14 місяців війни в Україні ми продовжуємо працювати одразу у кількох напрямках благодійності, допомагаючи українській армії, базовим медичним закладам, а також нашим юним підопічним з важкими діагнозами.

За цей час ми передали матеріальну допомогу:

  • ЗСУ – на 74,7 млн грн.
  • базовим лікарням – на 7,3 млн грн.
  • важкохворим дітям – на 5,7 млн грн.
  • надали гуманітарну допомогу загальною вартістю у 12,7 млн грн.

Лише протягом квітня 2023 року за підтримки Конкорд Банк / Concord bank , Concord Fintech Solutions та інших постійних партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 5,2 млн грн!

У квітні ми передали допомогу для різних підрозділів ЗСУ вартістю 4,2 млн грн. Детальніше про звіти й передачі можна почитати за хештегом #доброЗСУ. Цього місяця ми також надали допомогу опорним медичним закладам регіону на загальну суму 300 000 грн.

Біржа Благодійності «ДоброДій» не полишає пріоритетний напрям діяльності — допомогу важкохворим дітям. У квітні ми допомогли 29 підопічним: придбали медикаменти, витратні матеріали, спеціальне харчування, слухові апарати, оплатили важливі лабораторні дослідження, курси реабілітацій та операцію на загальну вартість 700 000 грн!

Серед іншого, у квітні ми придбали пластину для операції на хребті Каті Ждановій, вартістю 249 400 грн, а також передали надпотужні слухові апарати для Варі Черемних, вартістю близько 93 000 грн.

Дякуємо партнерам! Разом ми незламні!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ