Останні новини

​102 200 000 ГРН ДЛЯ ПІДТРИМКИ АРМІЇ ЗА 15 МІСЯЦІВ ПРОТИСТОЯННЯ ВОРОГУ!

Щохвилини українські військові виборюють незалежність України, звільняючи рідні землі від сил зла і темряви. Обов’язок тих, хто в тилу — сумлінно виконувати свою роботу й підтримувати ЗСУ і словом, і ділом.

Біржа Благодійності «ДоброДій» у своїй щоденній роботі послідовно використовує свій головний принцип — не стояти осторонь, а формувати міцний надійний тил, підтримуючи фронт.

Разом із партнерами та вірними друзями ми продовжуємо допомагати ЗСУ, базовим медичним закладам та маленьким українцям з важкими діагнозами, а також реалізовувати соціальні ініціативи.

З 24 лютого 2022 року і до кінця травня 2023 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється у 102,2 млн грн! Серед іншого, допомогу отримали:

  • різні підрозділи ЗСУ, НГУ, Нацполу, ТрО, ДСНС — на 75,6 млн грн
  • базові медичні заклади — на 7,3 млн грн
  • важкохворі діти — на 6,4 млн грн
  • лауреати премії імені вчителя С. Столбцова — на 0,2 млн грн
  • отримувачі гуманітарної допомоги — на 12,7 млн грн.

Протягом травня за підтримки @Concord.ua, Concord Fintech Solutions та інших партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 1,8 млн грн!

Різні підрозділи ЗСУ отримали допомогу на 900 000 грн. Подробиці про звіти й передачі військовим можна дізнатись за хештегом #доброЗСУ

27 важкохворі дитини отримали медикаменти, спецхарчування, вартісні витратні матеріали для операцій, реабілітаційне обладнання, пройшли лабораторні дослідження і курси реабілітацій, на загальну суму 700 000 грн.

Було запущено освітню програму для ліцею інформаційних технологій. У травні 38 найкращих учнів ЛІТ, котрі стали переможцями олімпіад і МАН з різних шкільних дисциплін, а також 35 вчителів, які мали найбільші професійні успіхи протягом навчального року, стали лауреатами Премії імені вчителя С. В. Столбцова (яка реалізується в рамках програми) та отримали грошові заохочення на суму понад 200 000 грн.

Ми дякуємо партнерам, що разом з нами підтримують фронт і тил! Разом переможемо!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ