Останні новини

400 000 ГРН ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ З ВАЖКИМИ ДІАГНОЗАМИ! ДЯКУЄМО CREDITPLUS ЗА ДОПОМОГУ ТА СПІВПРАЦЮ!

Навіть у часи, коли усі зусилля спрямовані на захист суверенності України, наші партнери й друзі CreditPlus приходять на допомогу важкохворим маленьким пацієнтам дітям! Дякуємо за ваші добрі серця!

Цього разу завдяки вашій безцінній допомозі курси реабілітацій найближчим часом почнуть чимало юних підопічних Біржі Благодійності “ДоброДій”. Серед них:

Багатьом дітям необхідні регулярні реабілітаційні заняття, тому вони розраховують на постійну підтримку. Завдяки благодійним внескам від наших партнерів на крок ближчими до планових реабілітаційних курсів стали:

Кошти від партнерів забезпечили медикаментами на найближчий час піврічну Марійку Масич (https://248.dp.ua/projects/1460). А також наблизили до операції 15-річну Дашу Щербаненко зі сколіозом (https://248.dp.ua/projects/1454) і 11-річного Кирила Пономаренка з ДЦП (https://248.dp.ua/projects/1451). А ще поповнили збір Вероніки Галицької, що сподівається на спецхарчування (https://248.dp.ua/projects/1463).


Також завдяки партнерам на крок до омріяних слухових апаратів стали ближчими наші підопічні з серйозними вадами слуху: 10-річна Олеся Головко (https://248.dp.ua/projects/1401), 12-річний Мухаммад Цебенко (https://248.dp.ua/projects/1430) та 10-річний Рома Подтьосов (https://248.dp.ua/projects/1465).

Credit Plus, дякуємо за своєчасну допомогу важкохворим дітям та за підтримку принципу системної допомоги!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ