Останні новини

115 800 000 ГРН ДОПОМОГИ: ГРИВНЯ ДО ГРИВНІ У ФУНДАМЕНТ МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ

Незважаючи на не надто сприятливі обставини, Біржа Благодійності «ДоброДій» не полишила і не призупинила жоден з напрямків роботи. Відтак, сьогодні можемо звітувати про те, що з 24.02.2022 р. до кінця серпня 2023 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в 115 800 000 грн! Допомогу отримали:

  • ЗСУ — на 85 700 000 грн.
  • базові медичні заклади — на 8 200 000 грн.
  • важкохворі діти — на 8 400 000 грн.
  • лауреати премії імені вчителя С. Столбцова — на 200 000 грн.
  • отримувачі гуманітарної допомоги — на 13 300 000 грн.

Протягом серпня за підтримки партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що загалом оцінюється у 1 100 000 грн.

Всупереч усім труднощам наш флагманський напрямок - допомога важкохворим дітям не збавляє обертів. У серпні ми допомогли 31 важкохворій дитині: забезпечили юних пацієнтів медикаментами, вартісними витратними матеріалами, оплатили важливі лабораторні дослідження і курси реабілітацій на загальну суму понад 800 000 грн.

Продовжуємо робити усе можливе для підвищення обороноздатності нашої держави. Подробиці про звіти й передачі військовим можна дізнатись за хештегом #доброЗСУ.

Окремо хотілося б звернути увагу на системну підтримку благодійних ініціатив нашими постійними партнерами. Так, за час з початку повномасштабного вторгнення, ConcordBank переказав понад 104,5 млн гривень благодійної допомоги, а загальний бюджет наданої благодійної допомоги першої в Україні відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions оцінюється у понад 128,9 млн грн.

Ми вдячні кожному з донорів за довіру та участь у благодійних ініціативах. Зараз ваша підтримка, як ніколи, важлива! Адже в ці часи, коли завдання номер один - виживання, ми маємо не тільки мріяти про подальшу відбудову, але й починати вже зараз укріплювати фундамент майбутньої України.


Гривня до гривні системно будується стіна підтримки, на яку можуть спиратися в разі необхідності ті, хто потребує допомоги. Зробіть свій внесок у добрі справи заради майбутнього на рідній землі!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ