Останні новини

«КИСЕНЬ» ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

Друга благодійна гастро-вечеря «КИСЕНЬ = ЖИТТЯ» від першої української альпіністки Антоніни Самойлової зібрала 193 000 грн. Ця героїчна жінка двічі підкорила Еверест та стала першою українською альпіністкою, котра піднялась на гору Манаслу.

За зібрані кошти придбано обладнання для евакуаційних екіпажів медичного батальйону «Госпітальєри» у зоні бойових дій. Адже травмовані військові потребують негайної медичної допомоги, включно з усуненням крововтрати та кисневого дефіциту.

Оскільки Антоніна мала спробу безкисневого сходження на Манаслу, вона розуміє небезпеку дефіциту кисню, і саме тому прагнула допомогти з придбанням медобладнання: 2 концентраторів кисню OLV-10 та портативного нагрівача крові та рідин MEQU.


Підігрівачі крові та інфузійних розчинів і кисневі концентратори допомагають забезпечити ефективне лікування та збереження життя військових. Пристрої допомагають збільшити готовність медбатальйонів до оперативного реагування на травми та надзвичайні ситуації.

Дякуємо Антоніні та співорганізаторам гастро-вечері - PR-агенції PRoector, ресторану “Веранда на Дніпрі” та усім хто долучився до ініціативи, а відповідно — інвестував у порятунок життів наших захисників!

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ