Останні новини

​5 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Цей день важливий насамперед тому, що найчастіше неймовірно цінний внесок у наближення української перемоги цих самовідданих, сміливих і впертих людей більшість просто не помічає.

Волонтери в Україні зараз — це ідеалісти, романтики та відчайдухи. Люди, котрі знають, як віднайти в собі друге, а іноді й третє, дихання. І не словами, а справами демонструють на практиці, як можна ефективно конвертувати лють в допомогу українській армії.

Нам ніяково, коли в тому чи іншому контексті працівників Біржі зараховують до ком’юніті українських волонтерів, адже для нас благодійність - це професійна діяльність. Волонтери ж викликають захоплення своєю «завждиготовністю», адже їм вдається поєднувати волонтерство з основною роботою, щоденною рутиною, в той же час знаходити можливість допомагати.

З 24 лютого 2022 року коло волонтерів, котрі приєднуються до окремих проєктів та діяльності Біржа Благодійності «ДоброДій» в цілому, значно розширилось. Ми вдячні всім, хто з готовністю підтримує нас фізично або інтелектуально, допомагає в питаннях логістики або пошуку необхідних речей для армії, на зв’язку 24\7, жертвує вихідними та відпочинком заради добрих справ…

Подякуйте знайомим волонтерам сьогодні! Вони - вагома частина і одна з дорогоцінних прожилок у міцній скелі під назвою Нове Українське Суспільство!

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ