Останні новини

​12 ГРУДНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАГАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Цей день в усьому світі покликаний нагадати про необхідність забезпечувати громадян доступним і якісним медичним обслуговуванням. Для Біржі Благодійності «ДоброДій» ця ініціатива є важливою, адже напряму пов’язана з одним з пріоритетних напрямків нашої діяльності.

В нинішніх умовах наша держава не може повністю задовольнити всі потреби медзакладів, саме тому на допомогу часто приходять благодійні організації. Попри те, що у військовий час «лінійку» благодійних ініціатив Біржі довелось значно розширити, підтримка лікарень лишається в топі пріоритетних завдань.

Серед найбільш значущих благодійних кейсів на підтримку КП «Регіональний медичний центр родинного здоров'я», котрі нам вдалось реалізувати у 2023 році:

  • Ремонт травматологічної-операційної для подальшого встановлення мобільного цифрового операційного рентгенівського апарату типу С-дуга Carmex RK;
  • Підключення до системи киснепостачання до відділень лікарні;
  • Ремонт вентиляційної системи та приміщень патологоанатомічного відділення.

Ми продовжуємо дотримуватися системного підходу допомоги медзакладам, саме тому інвестуємо наші сили у покриття прогалин, а не дублюванні державних закупівель! Ми закликаємо підтримати постійний збір на підтримку базових лікарень, котрі героїчно тримають фронт медичної допомоги в Україні: https://248.dp.ua/projects/1202#pay.

Кожен внесок сьогодні - це шанс врятувати українське життя, а відтак - дати надію на якнайшвидше відродження України! Дякуємо за вашу підтримку і віримо у нашу спільну Перемогу!

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ