Останні новини

Підопічна Біржі Благодійності «ДоброДій» Віка Кириченко нарешті здала вартісні аналізи!

Поспішаємо поділитись справді доброю новиною!

Підопічна Біржі Благодійності «ДоброДій» Віка Кириченко нарешті здала вартісні аналізи! Дівчинка мужньо перенесла забір крові, за що отримала почесну грамоту. Тепер її родина з нетерпінням очікує на результати досліджень!


9-річна Віка має розлади аутистичного спектру. Вона розуміє звернене мовлення і може повторити деякі слова, та, на жаль, зовсім не спілкується, не говорить до членів родини, ніяк не називає маму, тата і старшу сестру.

Разом із регулярними заняттями з психологом, дефектологом і логопедом дівчинка продовжує медикаментозну терапію. Їй призначені ліки, що запобігають епілептичним нападам.

Лікар давно радив Вікторії зробити детальні лабораторні обстеження. Без цих аналізів фахівець не може призначити більш ефективні препарати, відслідкувати зміни в організмі дівчинки. Результати аналізів покажуть, чи потрібно коригувати терапію, вносити зміни до діагнозу тощо.

Дякуємо усім, хто долучився до збору на потреби Вікторії!



КВІТЕНЬ 2024: ДОПОМАГАЄМО ЗАРАДИ ПРОДОВЖЕННЯ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ

З 24 лютого 2022 року до кінця квітня 2024 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що...

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ