Останні новини

​15 ЛЮТОГО — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ОНКОХВОРОЇ ДИТИНИ

Стрімке зростання кількості онкологічних захворювань серед дітей та підлітків є однією з найгостріших проблем сучасного світу. За даними ВООЗ, щороку в майже 300 000 дітей до 18 років діагностують рак. В Україні, згідно з офіційною статистикою, такий діагноз щороку отримує близько тисячі дітей.

З метою покращення лякаючої ситуації МОЗ України розробило «Національну стратегію контролю онкологічних захворювань до 2030 року». Ця програма спрямована на покращення якості життя пацієнтів, надання доступних і якісних медичних послуг в українських лікарнях, розв’язання системних проблем у цьому напрямку.

На жаль, досвід свідчить, що державної підтримки у боротьбі із хворобою дітям не достатньо. Багато випадків потребують коштів, завеликих для держфінансування, а тим більше для сімейних бюджетів батьків. Тому Біржа Благодійності «ДоброДій» з моменту заснування надає комплексну допомогу онкохворим дітям.


Зараз на нашому сайті продовжено збір коштів для 9-річної Саші Бушньової, яка завдяки підтримці небайдужих приборкала гострий лімфобластний лейкоз. Аби дівчинка і надалі перебувала у стадії ремісії їй потрібен постійний прийом вартісних препаратів та регулярні обстеження. Підтримати Сашу у її боротьбі можна за посиланням https://248.dp.ua/projects/1564#pay.

Дитячий рак — проблема суспільства. Втім, дитячий рак можна вилікувати. Ми вважаємо, що діти мають право на вчасне якісне лікування та догляд. Ми намагаємось робити все можливе, щоб діти були забезпечені ліками від цієї страшної хвороби і сподіваємось на підтримку небайдужих!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ