Останні новини

​Підопічні Біржі Благодійності «ДоброДій» продовжують здобувати нові навички у реабілітаційних центрах

Підопічні Біржі Благодійності «ДоброДій» продовжують здобувати нові навички у реабілітаційних центрах. А ми в свою чергу — раді поділитись фотозвітом, котрий демонструє, як відбуваються заняття дітей, а разом з ними — перезапускаються процеси лікування, відновлення та розвитку!

Наприкінці лютого 2024 року заняття з реабілітологами почали одразу кілька наших юних підопічних. Серед них:

  • 5 річний Богдан Алдабаєв з генетичною патологією (займається у Центрі відновлення фізичних функцій дитини «Самотужка плюс»);

  • 5-річний Максим Копилов з ДЦП й епілепсією (проходить курс занять у Центрі реабілітації дитини «Вікторія»);



  • 12-річний Влад Коваленко з наслідками черепно-мозкової травми (отримує нові вміння у Міжнародному центрі реабілітації та нейрофізіології «Я є»).

Також цього тижня розпочали активні заняття з реабілітологами 6-річний Сашко Блоха з вадою розвитку головного мозку (займається у Центрі відновлення фізичних функцій дитини «Самотужка плюс») і 9-річна Маргарита Бричок з рідкісним спадковим діагнозом (проходить корекційні заняття у центрі «Body & Brain»).



На заняттях з професійними реабілітологами діти та підлітки з важкими комплексними діагнозами покращують навички дрібної моторики, вчаться краще керувати власним тілом та відчувати його кордони, позбавляються болючої спастики м’язів кінцівок та роблять свої перші самостійні кроки.

Ми тішимось, що завдяки вашій підтримці допомогли родинам оплатити планові реабілітаційні курси для маленьких пацієнтів. Своєчасність і регулярність таких заходів — запорука прогресу, а також подальної успішної соціалізації дітей.

Тим часом, чимало інших підопічних з важкими діагнозами очікують на підтримку та допомогу. Долучіться до актуальних зборів на оплату медичних сервісів та планових реабілітаційних занять для дітей на нашому сайті: www.248.dp.ua.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ