Останні новини

​На календарі — нова весна, що завжди асоціюється з рухом вперед, розвитком, розквітом та новими можливостями

На календарі — нова весна, що завжди асоціюється з рухом вперед, розвитком, розквітом та новими можливостями. Сподіваємось, що весна цього року дасть новий поштовх та чудові результати для наших юних підопічних зі складними діагнозами, котрі у березні розпочали чергові заплановані курси реабілітаційних занять.

Підопічні Біржі Благодійності «ДоброДій» покращують когнітивні навички, навички дрібної моторики, працюють над поліпшенням координації, рухів тіла та кінцівок тощо. Ми тішимось, що завдяки вам допомогли важкохворим дітям почати планові курси занять зі спеціалістами!

Серед маленьких пацієнтів, котрі зараз проходять реабілітацію:

  • 8-річний Максим Дробот з ДЦП і вадою мовлення і 7-річний Денис Вітряк з аутизмом займаються у Центрі реабілітації дитини «Вікторія»;

  • 3-річна Дарина Руда з ДЦП і 14-річна Вероніка Мосіна з наслідками важкої внутрішньочерепної травми здобувають нові вміння у Центрі іпотерапії «Росток життя».

Детальніше про те, як саме відбуваються заняття та який позитивний ефект від них отримують діти, можна побачити у фотозвіті.


Тим часом на вашу допомогу сподіваються також інші підопічні Біржі, для яких так само життєво необхідно розпочати заплановані регулярні реабілітаційні заняття вже найближчим часом. Підтримайте дітей та підлітків з важкими діагнозами на нашому сайті www.248.dp.ua!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ