Останні новини

Спільними зусиллями нам вдалось придбати дорогі апарати для хлопців

Починати новий тиждень з добрих новин — це велика радість для нас. Сподіваємось, що це стане гарною традицією. Поспішаємо поділитись приємними новинами, адже тільки завдяки вашій підтримці стало можливим реалізувати заплановане! Нещодавно двоє підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» нарешті отримали довгоочікувані слухові апарати!

Обдаровані, талановиті підлітки — Дмитро Дмитрієв з Дніпра (https://248.dp.ua/projects/1531) і Віктор Сементовський із Запоріжжя (https://248.dp.ua/projects/1505) — більше, ніж півроку, очікували на сучасні потужні пристрої. Нарешті, спільними зусиллями нам вдалось придбати дорогі апарати для хлопців!

Дмитру 17 років. Він навчається у навчально-реабілітаційному закладі для дітей з порушенням слуху у Дніпрі. Хлопець — талановитий спортсмен, його баскетбольна команда посідає численні призові місця у Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях. Дмитро бере активну участь у всіх заходах школи, чудово танцює і влаштовує благодійні виступи разом з друзями для підтримки притулків тварин та на потреби ЗСУ.


Віктору — 16. Він — спокійний, доброзичливий, ввічливий, відповідальний, товариський, допитливий. Віктор захоплюється IT-сферою та навчався в академії «ШАГ». Там він вивчав дизайн та розробку ігор, штучний інтелект, 3D- моделювання. Має здібності до вивчення англійської мови. Після закінчення школи хлопець планує продовжити навчання в IT сфері і опанувати професію Java Developer.


Тепер, коли у Дмитра і Віктора є потужні слухові апарати, ніщо не стане на заваді до їх щасливого, успішного майбутнього! Ми вдячні усім, хто долучився до зборів на медичні потреби талановитих підлітків!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ