Останні новини

​21 ДИТИНА З ВАЖКИМИ ДІАГНОЗАМИ ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД CREDITPLUS!

Підтримка з боку соціально-відповідальних українських бізнесів, як регулярна, так і періодична, є тією надійною точкою опори, що дає змогу Біржі Благодійності «ДоброДій» балансувати та продовжувати реалізовувати проєкти у головному на даний момент напрямку діяльності. Мова йде про допомогу дітям та підліткам з важкими діагнозами, ускладненнями після перенесених хвороб і травм, особливими медичними потребами.

Завдяки плідній співпраці з нашими партнерами CreditPlus, цього місяця ми змогли підтримати одразу 21 маленького українця з різними важкими патологіями. Відтак, наші юні підопічні, котрі серед іншого мають ДЦП, неврологічні діагнози, розлади аутистичного спектру тощо зможуть розпочати заплановані курси реабілітації вже найближчим часом! Серед них:

Також партнери внесли заключний внесок до збору 2-річного Тимофія Ткачука з ДЦП (https://248.dp.ua/projects/1573: хлопчик потребує сумішів спеціального ентерального харчування).

Крім цього, партнери CreditPlus поповнили й збори на підтримку, оплату лікування та оздоровчих занять і процедур для кількох інших підопічних Біржі. Серед них — передусім діти, що сподіваються розпочати планові реабілітаційні заняття у травні, а також пацієнти, котрим необхідні потужні слухові апарати та витратні матеріали до складних операцій. Це:

Дякуємо партнерам за чуйність, послідовну та регулярну підтримку та безцінні внески у здоров’я нації та розвитку нового покоління! Ви — приклад сучасного соціально відповідального українського бізнесу!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ