Останні новини

17-річний Микита Дончук отримав багатофункціональне колісне крісло «Hoggi Zip»!

Цей травень та наш новий робочий тиждень розпочався із позитивних новин для одного з юних підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій». 17-річний Микита Дончук з низкою важких діагнозів нарешті отримав багатофункціональне колісне крісло «Hoggi Zip»! Це значно покращить його мобільність, а відтак і якість життя.

Микита у юному віці стикнувся з життєвими випробуваннями та мусить боротися з наслідками хвороб: ДЦП, епілепсією, спастичним тетрапарезом. Він дуже позитивний, непосидючий та життєрадісний хлопець. Микита любить відвідувати нові цікаві місця, а також мріє подорожувати світом (https://248.dp.ua/projects/1542).

Для підтримки фізичного стану хлопця та щоб спастичні м'язи не викручували тіло і він міг спокійно жити без болю та мук, Микита потребує регулярних курсів розслабляючої реабілітації, масажів та занять з інструктором з лікувальної фізкультури. Така терапія в комплексі здатна дати бажаний ефект.

Крім того, постала нагальна потреба у придбанні спеціального крісла колісного. Візок, який ідеально підходить хлопцеві, частково оплатила держава. Іншу частину ми зібрали завдяки вам, наші благодійники! Дякуємо за добро кожному, хто долучився до збору для допомоги Микиті!



Діти з важкими діагнозами стають на крок ближчими до здорового майбутнього!

​Останній місяць весни у розпалі, а тим часом одразу 9 наших підопічних активно здобувають нові навички й уміння!

7-річний Володя Самофал отримав «Цереброкурин»

Дитина вже почала черговий лікувальний курс, а тому зовсім скоро потішить маму новими навичками й уміннями.

​23 ДИТИНИ З ВАЖКИМИ ДІАГНОЗАМИ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД CREDITPLUS!

Завдяки регулярній підтримці та плідній співпраці з партнерами, Біржа Благодійності «ДоброДій» навіть зараз, у найбільш складні часи доби української незалежності,...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ