Останні новини

70 000 ГРН ВІД ПОСТІЙНИХ ПАРТНЕРІВ Credit Plus!

Україна щодня стикається з жорстокими реаліями війни. Жахіття і несправедливість війни щодня збирають новий врожай із людських жертв, списки поранених та загиблих невпинно поповнюються. На жаль, війна забирає більшість ресурсів, в тому числі й увагу до важливих в усі часи речей. В першу чергу мова йде про здоров'я дітей.

Біржа Благодійності «ДоброДій» разом із постійними партнерами Credit Plus докладають максимум зусиль, щоб діти з важкими захворюваннями не залишились сам на сам зі своїми проблемами. Особливо під час війни.

Минулого тижня Credit Plus перерахували на проекти біржі 70 000 грн! Ці кошти стали справжнім порятунком для онкохворих дітей, що зараз мають отримувати інтенсивну терапію та потребують термінової допомоги!

Продовжити лікування від лейкозу зможе 13-річна Лейла Насібова. Зараз дівчинка приймає "суху хімію" вдома та бореться із побічними ускладненнями онкозахворювання.

Також спільними зусиллями, завдяки коштам, перерахованим Credit Plus, вдалося закрити проєкт, спрямований на допомогу 3-річному Ростику Гридасову. Зараз хлопчик перебуває у лікарні. Його терапія ускладнена через комбінацію складних діагнозів - синдрому Дауна та лейкозу.


На сьогодні діти забезпечені необхідними ліками і можуть продовжувати призначені курси лікування! Дякуємо партнерам за безцінну допомогу важкохворим дітям у ці непрості часи!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ