Останні новини

​400 000 ГРН ДЛЯ ВАЖКОХВОРИХ ДІТЕЙ ВІД CREDITPLUS!

Життя і здоров’я наймолодшого покоління українців — найбільші цінності у наш непростий час. Ми тішимось, що Біржа Благодійності «ДоброДій» має надійних партнерів та ідейних однодумців, котрі поділяють наші цінності. Завдяки їхній підтримці ми досі маємо змогу підтримувати наших маленьких підопічних, котрі долають наслідки складних діагнозів.

Серед українських соціально-відповідальних бізнесів, котрі з нами на одній хвилі — сервіс простого онлайн-кредитування CreditPlus. Кошти від партнерів стали заключними у зборі 14-річного Олега Раєнка, який очікує на операцію на хребті (https://248.dp.ua/projects/1485)! Найближчим часом Олега прооперують.

Також завдяки коштам від CreditPlus діти з великого переліку підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» зможуть пройти планові реабілітаційні курси й обстеження вже найближчим часом. Серед цих юних пацієнтів:

Також завдяки внеску від CreditPlus до здорового майбутнього наблизились діти, що також потребують регулярних занять з реабілітологами:

Кошти від партнерів поповнили збори на медикаменти 5-річного Тимура Шайдеця з незгортанням крові (https://248.dp.ua/projects/1482) і 7-річного Володі Самофала з ураженням ЦНС. А також хлопців, що сподіваються на спеціальні крісла колісні — 8-річного Марка Дуцини з ДЦП (https://248.dp.ua/projects/1545) і 17-річного Микити Дончука з важкими діагнозами (https://248.dp.ua/projects/1542).


Крім того, партнери поповнили й збори тих підопічних Біржі, що сподіваються на слухові апарати. Це:

Біржа Благодійності «ДоброДій» вдячна постійним партнерам за непохитну позицію та системну підтримку наших підопічних!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ