Останні новини

​400 000 ГРН НА ЛІКУВАННЯ, СЛУХОПРОТЕЗУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ З ВАЖКИИМ ДІАГНОЗАМИ! ДЯКУЄМО ПАРТНЕРАМ CREDIT PLUS!

Юні підопічні Біржі Благодійності «ДоброДій» — ті хто потребують допомоги у лікуванні, слухопротезуванні, підтримуючій терапії, придбанні медичних препаратів або спеціального харчування, оплаті медичних обстежень, і найчастіше — реабілітаційних заходів. Кожна дитина — надзвичайно сильна особистість із власною історією боротьби.

Саме тому ми вдячні нашим постійним надійним відповідальним партнерам, без участі яких нам би не вдалося реалізувати так багато кейсів допомоги дітям. Вже більше 6 років компанія CreditPlus робить неоціненно вагомий внесок у здорове майбутнє нового покоління українців, продовжуючи надавати підтримку маленьким пацієнтам.

Цього місяця допомогу від партнерів отримали одразу 25 важкохворих дітей! Кошти від CreditPlus стали заключними у фандрейзингових зборах на потреби тих дітей, котрі планують розпочати реабілітаційні курси наприкінці лютого й на початку березня. Серед них:

Внесок від партнерів поповнив і збори на потреби тих дітей, котрі сподіваються на реабілітаційні курси у другій половині березня. Це:

Також CreditPlus внесли заключні внески у збори 5-річного Тимура Шайдеця, що має незгортання крові і потребує вартісного кровоспинного засобу (https://248.dp.ua/projects/1482), і 10-річної дівчинки, позбавленої батьківської опіки, що потребує термінової операції на суглобах (https://248.dp.ua/projects/1565).

Крім того, кошти від партнерів стали заключними у зборі для 10-річного Роми Подтьосова (https://248.dp.ua/projects/1465). Хлопець вже більше 6-ти місяців очікує на сучасні й потужні слухові апарати. І нарешті необхідна сума зібрана! Зовсім скоро Роман отримає довгоочікувані пристрої, а ми, як завжди, відзвітуємо у фото.

CreditPlus поповнили й збори інших дітей, що так само, як і Рома, сподіваються на нові слухові апарати. Це:

Разом з цим, партнери поповнили збори й інших підопічних Біржі з різними потребами. Серед них:

  • 17-річний Микита Дончук, що має наслідки гіпоксично-ішемічного пошкодження ЦНС і потребує багатофункціонального колісного крісла (https://248.dp.ua/projects/1542);
  • 6-річний Платон Кононенко з епілепсією, що потребує обстеження у спеціалізованій клініці «Епі.нет» (https://248.dp.ua/projects/1561);
  • 7-річний Володя Самофал з ураженням ЦНС, що потребує вартісних медикаментів (https://248.dp.ua/projects/1548);
  • 8-річний Марк Дуцина з ДЦП, що потребує вертикалізатор (https://248.dp.ua/projects/1545);
  • 11-річний Вадим Яценко з ДЦП, що потребує встановлення ортезу (https://248.dp.ua/projects/1554).

Дякуємо партнерам за те, що завжди залишаєтесь поруч і готові підставити плече допомоги!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ