Останні новини

​5 ВЕРЕСНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ!

Багато пафосних узагальнюючих слів можна почути від різних дописувачів та спікерів про те, що благодійність для українців стала нормою життя. З цим дійсно важко сперечатись, хоча б з огляду на статистику — звичайні українці, увімкнувши в часи великої війни інстинкт самозбереження на повну, стали надзвичайно активними благодійниками. Щоденні, щотижневі чи щомісячні донейти увійшли до переліку рутинних справ та стали звичкою майже для кожної української родини.

Але що таке благодійність в Україні сьогодні? Поклик серця? Корисний ритуал? Чи той самий спосіб мислення, коли людина починає слугувати не власним «шкурним» інтересам в першу чергу, але й розуміти важливість краудфандингу важливих для суспільства проєктів. Ми, як професійні благодійники, сподіваємось, що з часом саме останній з варіантів переважатиме серед першопричин долучення українців до благодійності. А після української перемоги, звичка доброДІЯТИ ще більше вкоріниться у свідомості українців і стане відмінною рисою нашої нації.

Щодня ми робимо усе від нас можливе, щоб підсилити захисників на фронті, створити міцний, надійний тил. А також ні на мить не зупиняємо основні напрямки роботи — допомогу важкохворим дітям й підтримку базових медичних закладів. Ми б нізащо не впорались без підтримки наших вірних партнерів і друзів, в тому числі, й кожного з вас. Тож, у Міжнародний день благодійності ми дякуємо усім, хто долучається до наших благодійних ініціатив!


Кожен донейт на підтримку добрих справ в Україні, незалежно від розміру, важливий і цінний! Долучитись до благодійності, завдяки технологіям, сьогодні дуже просто! Зробіть благодійність своєю корисною і приємною звичкою! Підтримайте проєкти Біржі Благодійнсті «ДоброДій» за посиланням: https://248.dp.ua/projects.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ