Останні новини

​13 листопада — Всесвітній день доброти

Так, для багатьох доброта — це риса характеру людини та філософська категорія. Для нас, у Біржі Благодійності «ДоброДій», доброта — це фундамент, на якому базується наша діяльність, стрижень нашої концепції та, якщо хочете, головний «продукт».

Тож, День Доброти для нас — це кожен день у робочому календарі. А 13 листопада нехай буде додатковим нагадуванням та прекрасним приводом для усіх наших друзів, партнерів та просто небайдужих, котрі прагнуть проявити Доброту та згенерувати в цей день певну кількість Добра, що чекати кращої можливості не варто! Доброта має бути щирою, рішучою, а якщо цього вимагає ситуація — імпульсною!

У найтемніші для України часи, коли здається, що добра бракує, ми маємо творити його власноруч. Це і про піклування про себе та близьких; тварин і природу; країну та її цілісність; тих, хто зараз береже її кордони; тих, хто виявився найменш захищеним та потребує підтримки просто зараз…

Сьогодні можна відзначити Всесвітній день доброти по-особливому, ставши благодійником на нашому сайті: https://248.dp.ua/projects. Поділитись добротою зовсім не складно, а разом з цим — корисно для вашого ментального здоров’я та покращення карми!

Долучайтесь до зборів важкохворих дітей, які дуже сподіваються на вашу підтримку! Станьте амбасадором добра та зробіть цей прохолодний осінній день теплішим своїми добрими вчинками!

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ