Останні новини

Всесвітній день дитини

20 листопада, відзначається Всесвітній день дитини — свято взаєморозуміння та підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей з усього світу. І це визначення дуже резонує з основним напрямком діяльності Біржі Благодійності “ДоброДій”.

Ми щодня робимо усе можливе (а часом, і неможливе), аби щасливих, здорових дітей в Україні ставало більше. Попри всі виклики воєнних реалій ми вперто виконуємо свою роботу, аби важкохворі діти зробили перші кроки, промовили перші слова, почули голоси рідних, позбулись болю.

Усі наші маленькі підопічні мріють про одне — забути страшні діагнози та поринути у щасливе дитинство, де немає місця виснажливим обстеженням і болючим процедурам. Понад усе важкохворі діти хочуть гратися з однолітками, ходити до садочку та школи, розвиватися й радіти життю.

А ми вважаємо своєю місією допомогти їм втілити ці прекрасні мрії! Долучіться до нас за посиланням https://248.dp.ua/projects, та у цей символічний день підтримайте тих, хто найбільше чекає на вашу допомогу!

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ