Останні новини

​«ЧОРНА П’ЯТНИЦЯ» — ЧУДОВИЙ ЧАС ДЛЯ СВІТЛИХ СПРАВ!

Останній вікенд листопада в усьому світі традиційно супроводжується бумом шопінгу, «знижками на все» та феєрією споживацької філософії. Так звана «чорна п’ятниця» — карнавал конс’юмеризму та свято тріумфу маркетингових трюків.

Ми у Біржі Благодійності «ДоброДій» не вбачаємо нічого поганого у таких традиціях, адже для багатьох це — вид дозвілля та можливість придбати щось вигідніше, ніж зазвичай.

Але нам би хотілось запровадити іншу традицію у ці дні. І запропонувати вам замість штовханини у чергах у торгівельних центрах або бездумного полювання за знижками в онлайн-магазинах, перетворити прийнятну для вас суму на допомогу тим, хто її найбільше потребує.


Зробити благородний жест і світлу справу у «чорну п’ятницю» дуже просто, а приємний післясмак після долучення до доброї справи залишиться з вами надовго! Ознайомтесь з відкритими проєктами на нашому сайті https://248.dp.ua/projects та оберіть, котрий з них ви хочете підтримати!

Сотні маленьких українців з важкими діагнозами чекають на вашу допомогу у лікуванні, оплаті медичних сервісів та реабілітаційних заходів, або придбанні медикаментів. Нехай ця п’ятниця, як і кожний інший день у календарі стане чудовим приводом для вашої щирої підтримки!

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ