Останні новини

​РІЗДВЯНИЙ НАСТРІЙ ЗА ДОНАТ У «ЩЕДРИЙ ВІВТОРОК»!

Giving Tuesday (Щедрий Вівторок) - це день, який надихає мільйони людей в усьому світі робити добрі справи та популяризує культуру благодійності. Для Біржі Благодійності «ДоброДій», а також наших друзів та партнерів, ця дата - додатковий привід генерувати добро та залучити нових адептів благодійності, котрі щиро бажають підтримувати та допомагати. Ми вважаємо, що це - справді важливий та необхідний всесвітній тренд!

Традиційно цей день в світі відзначається в останній вівторок листопада, а нинішні погодні умови самі диктують зимовий настрій. Мороз та сніг нагадують про наближення різдвяно-новорічного періоду, тож у Щедрий Вівторок ми вирішили подарувати кожному, хто зробить внесок від 500 гривень, підтримавши будь-який з наших відкритих благодійних проєктів, трохи святкового настрою! Отже, в обмін на ваш донат ви отримаєте унікальні ялинкові прикраси - набір новорічних кульок, розписаних авторськими малюнками від юного художника Аарона.

Сотні маленьких українців з важкими діагнозами в цей нестабільний час потребують підтримки: в оплаті лікування або операцій, реабілітаційних заходів, медичних обстежень, спеціального харчування, встановлення слухових апаратів тощо. Запрошуємо долучитись до допомоги нашим юним підопічним за посиланням https://248.dp.ua/projects та стати частиною глобальної родини шанувальників Щедрого Вівторка!

КВІТЕНЬ 2024: ДОПОМАГАЄМО ЗАРАДИ ПРОДОВЖЕННЯ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ

З 24 лютого 2022 року до кінця квітня 2024 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що...

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ