Останні новини

​400 000 ГРН ДОПОМОГИ ВАЖКОХВОРИМ ДІТЯМ ВІД CREDITPLUS!

Наші вірні партнери й друзі Кредит Плюс - мотивуючий приклад того, як український соціально-відповідальний бізнес залишається послідовним у своїй благочинній діяльності.

Впродовж довгого часу компанія продовжує надавати підтримку потребуючим. Цього місяця, благодійники знову прийшли на допомогу юним підопічним Біржі Благодійності «ДоброДій» з важкими діагнозами.

Кошти від Кредит Плюс стали заключними у фандрейзингових зборах на потреби тих дітей, котрі планують розпочати реабілітаційні курси у грудні й першій половині січня. Серед них:

Також завдяки коштам від партнерів діти, що планують реабілітаційні заходи у другій половині січня, наблизились до завершення зборів. Це:

Кошти від Кредит Плюс стали заключними у зборах Назара Височенка (11-річний хлопець, що має ДЦП і потребує спеціального харчування, — https://248.dp.ua/projects/1517) і Вікторії Кириченко (9-річна дівчинка з аутизмом, що потребує вартісних лабораторних досліджень — https://248.dp.ua/projects/1499).

Крім того, Кредит Плюс поповнили збір 5-річного Тимура Шайдеця, що страждає від незгортання крові й потребує вартісних ліків — https://248.dp.ua/projects/1482. Також були поповнені проєкти тих дітей, які вже дуже довго чекають на допомогу. Це:

  • 14-річний Олег Раєнок з ДЦП і сколіозом IV ст, якому необхідна термінова операція на хребті (https://248.dp.ua/projects/1485);
  • 12-річний Мухаммад Цебенко з вадою слуху, що вже більш, ніж півроку, очікує на омріяні слухові апарати (https://248.dp.ua/projects/1430);
  • 10-річний Роман Подтьосов (https://248.dp.ua/projects/1465) і 11-річний Антон Захаров (https://248.dp.ua/projects/1480), що так само сподіваються на сучасні слухові апарати вже близько 5 місяців.

Ми щасливі, що разом із партнерами маємо змогу підтримувати маленьких українців! Дякуємо CreditPlus за своєчасну і важливу допомогу важкохворим дітям! Ваша співучасть дає надію!

Закликаємо підприємців, а також усіх небайдужих, брати приклад із соціально-відповідальних українських бізнесів та долучатись до порятунку життів українців! Благодійні проєкти на підтримку цих підопічних ще тривають, тож долучитися й допомогти ви можете на нашому сайті www.248.dp.ua.

КВІТЕНЬ 2024: ДОПОМАГАЄМО ЗАРАДИ ПРОДОВЖЕННЯ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ

З 24 лютого 2022 року до кінця квітня 2024 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що...

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ