Останні новини

СТАТИ ЧАРІВНИКОМ НЕ ВАЖКО: ПОДАРУЙТЕ ДИТИНІ РІЗДВЯНЕ ДИВО!

Щасливого Різдва усім, хто відзначає його сьогодні! Різдво Христове - найвизначніше релігійне свято в Україні. Але навіть поза релігійним контекстом - це свято Життя. Глобальний життєвий цикл оновлюється, ночі стають коротшими, а дні - довшими.

Світова масова культура часто романтизує Різдво, створюючи нових популярних персонажів: олень Рудольф, ельфи - помічники Санти, і навіть Грінч. Їх багато, але один з них лишається незмінним. Це - Дух Різдва.

Його уособлення приходить до старого Скруджа у «Різдвяній історії» Діккенса та спонукає його зрештою переосмислити життя. Так він перетворюється із жадібного неприємного антигероя у щирого благодійника.

Так, Дух Різдва - це власне і є Добро, Милосердя, щира допомога нужденним. Сьогодні в Україні багато дітей чекають на Різдвяне Диво. А у кожного з вас є можливість у ці дні побути трохи чарівником та допомогти статися цьому диву!

Історія кожного маленького українця з переліку підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» - це історія боротьби за життя та здоров’я, а відтак - очікування на диво.

Підтримайте актуальні фандрейзингові проєкти на медичні потреби дітей з важкими діагнозами на нашому сайті: https://248.dp.ua/projects. Створювати дива насправді не важко!

КВІТЕНЬ 2024: ДОПОМАГАЄМО ЗАРАДИ ПРОДОВЖЕННЯ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ

З 24 лютого 2022 року до кінця квітня 2024 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що...

26 квітня Марійка пройшла надважливу діагностику й отримала консультацію спеціаліста!

Впевнені, що ви пам'ятаєте нещодавній екстрений збір на невідкладне дороговартітсне обстеження для Марійки Шабатіної.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ