Last news

​«КВИТОК ДО ПЕРЕМОГИ»

Війна — це найжахливіший винахід людства. Вона лишає по собі зруйновані життя, людські долі, глибокі шрами. Про війни минулого людство дізнається сьогодні з підручників та музеїв. Сучасна визвольна героїчна війна в Україні продовжується, а її музеї будуть неодмінно створені після нашої Перемоги.

А сьогодні ми маємо справу з доказами військових злочинів загарбників на території нашої країни. Від українських військових, інколи на знак подяки за допомогу, ми у Біржі Благодійності «ДоброДій» отримуємо бойові трофеї. Самі по собі ці артефакти можуть викликати змішані відчуття. Але магія мистецтва та креативний підхід здатні змінювати полярність сприйняття.

Саме це покликані зробити неординарні українські художники, котрі працюють у різних жанрах та техніках, з різними формами та матеріалами, викарбовуючи власний неповторний стиль. Відтак, завдяки роботам Стаса Моторного, Романа Мирошниченка, Сергія Горбаня, Тетяни Адаменко та інших митців, бойові трофеї стануть унікальними арт-об’єктами та лотами благодійного аукціону.

Його презентація та продаж кількох експонатів відбудуться вже скоро — 19 листопада, в рамках всеукраїнського благодійного фестивалю «КВИТОК ДО ПЕРЕМОГИ». Цієї суботи для цього заходу о 17:00 двері відкриє патріотичний простір БЦ «Fabrika» (вул. Магдебурзького права, 4а, Дніпро). Важливою частиною фестивалю стануть живі виступи українських артистів: Krutь, SHUMEI та Кімната Гретхен.

Біржа Благодійності «ДоброДій» відповідає за повну прозорість та звітність по зібраним коштам з проданих лотів. Усі кошти з аукціону будуть переказані на спеціальний проект для збору на квадрокоптер DJI Mavic 3.

Подробиці про захід та квитки за посиланням: https://instagram.com/obiruch.ua

We share good news about Vadym Yatsenko!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

We continue to report on the course of rehabilitation classes of our wards

Currently, 5 children with severe diagnoses are on rehabilitation courses.

​The new working week for the Charity Exchange “DobroDiy” began with positive news.

Our little ward Tymofiy Tkachuk finally received special food mixtures, which are necessary for the normal functioning of the boy's...

Do you have a project?

WRITE US