Last news

​ПРОФЕСІЙНІСТЬ ЗАВЖДИ НА ЧАСІ!

Ніхто з нас не хотів, аби війна ставала звичним явищем. Але цей виклик нової реальності українці приймають з гідністю. Бажання бути корисними своїй країні загострилось в рази і стало необхідністю. Але одного бажання завжди замало, бо ефективність у благодійній діяльності зараз вимагає системного підходу та поглибленого вивчення деталей.

У перші місяці після повномасштабного вторгнення діяльність Біржі благодійності “ДоброДій”, а особливо - спецпроекту з підтримки ЗСУ, започаткованого у лютому 2022 року, інколи здавалася справжнім хаосом. Багато з чим довелось стикнутись вперше у житті, вивчати з нуля, набивати синці і йти ніби навпомацки в тумані по мінному полю. Зрештою - вчитися на власних помилках.

Здобути нові знання та апдейтнути власні професійні навички стало можливим на триденному експертному інтенсиві з практичними кейсами: "БЛАГОДІЙНІСТЬ. ВОЛОНТЕРСТВО. ГРОШІ." від Київська школа державного управління ім. С. Нижного , котрий відбувся нещодавно у Києві.

Цей курс є унікальною експертною синергією практичних кейсів від провідних діячів сфери благодійності та волонтерства. Виступи запрошених практикуючих експертів, спілкування з колегами з усієї країни - усе це додало впевненості та допомогло спростити деякі аспекти щоденної роботи Біржі.

Комплексні знання нормативно-правової бази, структури роботи організації, створення і активізації партнерств, фінансування, звітування благодійних фондів - те, без чого в нинішніх умовах неможливо функціонувати як елемент міцного тилу для підтримки фронту. Професійність завжди на часі, а зараз - тим більше! Продовжуємо працювати, маючи новий стимул до саморозвитку.

Yulia Burdylenko was finally operated on!

The child needed a complex and expensive surgery on the spine.

In the meantime, the wards of the Exchange continue to diligently acquire new skills at planned rehabilitation courses

Just now in rehabilitation centers are:

We share good news about Vadym Yatsenko!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

Do you have a project?

WRITE US