Останні новини

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!


Робочий тиждень у розпалі, а ми, як завжди, раді звітувати про новий кейс допомоги одному з наших юних підопічних з важким діагнозом. Цього разу — ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез! Вадим має ДЦП. Через це він не здатний самостійно сидіти, погано контролює голову та керує руками.

Вадим потребував встановлення спеціального ортезу для того, щоб стабілізувати суглоби, зменшити спастику, утримувати ноги у правильному положенні. Це дуже важливо, аби хлопець навчився робити перші самостійні кроки.

Минулого тижня завдяки підтримці наших вірних партнерів й друзів creditplus.ua Вадим напешті отримав ортез! Бажаємо йому сил та здоров’я, а з вами — ділимось невеличким фотозвітом.


#звітДобрихДій

Завдяки вашій підтримці, четверо наших підопічних отримали шанс на краще життя через своєчасну реабілітацію.

10 РОКІВ РАЗОМ: ВІДЗНАЧАЄМО ДЕСЯТИЛІТТЯ ДОБРИХ СПРАВ!

Протягом цих років, особливо за надважкий для України період з 2022 року дотепер, ми збільшили обсяги наданої допомоги у 17...

​5-РІЧНА АНЯ З ВАЖКИМ ДІАГНОЗОМ ОТРИМАЛА ПЕРШУ ЧАСТИНУ ПІДТРИМУЮЧИХ ЛІКІВ!

Маленька підопічна Біржі Благодійності “ДоброДій” нарешті отримала допомогу у вигляді необхідних підтримуючих медикаментів!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ