Останні новини

600 КГ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ ДЛЯ ПІДОПІЧНИХ БІРЖІ

Біржа Благодійності «ДоброДій» попри усі труднощі військового часу не припиняє зосереджуватись на своїх пріоритетних задачах — допомозі дітям з важкими діагнозами. Зараз це ще більше актуально, адже у багатьох областях України, де ведуться найзапекліші бої, є певні «збої» з нарахуванням соцвиплат, напівпорожні аптеки і майже спустошені магазини.

Завдяки нашим партнерам з Нідерландів ми адресно допомогли 25 сім'ям і передали продуктові набори. Допомога від європейських благодйників також надходить до шелтерів, лікарень, ЗСУ і тероборони.

У попередніх публікаціях ми говорили про те, що маємо суттєві логістичні витрати для організації прямих поставок гуманітарної допомоги. Забезпечення одного рейсу коштує приблизно 100 000 грн на тиждень, а наразі їх заплановано не менше трьох. Вартість самого вантажу складає в середньому 1,3 млн грн, тож витрати виправдані.

Просимо небайдужих підтримати спецпроєкт! Кожен внесок допоможе постраждалим українцям в регіонах з найважчою гуманітарною ситуацією отримати найнеобхідніше якнайшвидше!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ