Останні новини

​РОБИТИ ДОБРО БЕЗ ВИХІДНИХ

Дніпро щодня приймає тисячі внутрішньо переміщених осіб з гарячих точок України. Відповідно, і кількість запитів та потреб для забезпечення нормального життя людей постійно зростає. Саме в таких ситуаціях надзвичайно цінною є гуманітарна підтримка від давніх друзів Біржі You for Ukraine., Fruit Queen B.V.

Сьогодні ми прийняли і розсортували чергову партію гуманітарної допомоги від європейських партнерів. Наразі вона вже прямує до отримувачів.

Долучайтесь до збору, для того щоб ми могли якнайкраще організувати логістику і надалі ефективно допомагали тим, хто так цього потребує!

Підтримати проект, спрямований на допомогу, зокрема, внутрішньо переміщеним особам, можна тут.

Час єднатися! Разом переможемо

Спільними зусиллями нам вдалось придбати дорогі апарати для хлопців

Тепер, коли у Дмитра і Віктора є потужні слухові апарати, ніщо не стане на заваді до їх щасливого, успішного майбутнього!

26 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ЕПІЛЕПСІЄЮ. ЯК НЕ НАШКОДИТИ? ТОП-12 МІФІВ ПРО ЦЕЙ РОЗЛАД

Епілепсія вважається одним з найбільш поширених хронічних неврологічних захворювань людини. Це хронічний розлад мозкової діяльності, для якого характерні напади, що...

​ЧЕРГА НА РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ЗАХОДИ СФОРМОВАНА

На превеликий жаль, не усі охочі встигли записатися. Слідкуйте за нашими офіційними сторінками, ми заздалегідь проінформуємо про початок прийому запитів...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ