Останні новини

​50 000 000 ГРН ЗА 100 ДНІВ!

Упевнено крокуємо до переможного літа! Віримо, що українське небо зовсім скоро стане мирним! І разом з партнерами робимо все можливе, аби наблизити перемогу й звільнення всієї України!


Підіб'ємо підсумки роботи Біржі за увесь період війни й за травень зокрема.

З початку повномасштабного вторгнення до 31 травня завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в 50 млн грн! А саме:


— ЗСУ — на 33,4 млн грн.

— опорним лікарням — на 4,1 млн грн.

— важкохворим дітям — на 384 тис. грн.

— надали гуманітарну допомогу загальною вартістю у 12 млн грн.


Протягом травня за підтримки Concord Fintech Solutions, Concord Bank та інших партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 2,7 млн грн!


— ЗСУ — на 1,8 млн грн. Зокрема було придбано й передано військовим підрозділам:

- 2 квадрокоптери Autel EVO II PRO;

- 6 тепловізорів: 1 ThermEye Cyclops 335 і 5 тепловізорів DALI S243W;

- комплект автогуми 245/75R16;

- екіпірування в асортименті


— 5 опорним медзакладам м. Дніпра у вигляді витратних матеріалів, медикаментів та оснащення на загальну суму близько 800 тисяч гривень.

Зокрема пристрій для лікування ран негативним тиском NP-100 та витратні матеріали для нього на суму 257 656 грн. Цей апарат сприяє загоєнню ран, видаляючи ексудати та інфекційний матеріал, готуючи рану для закриття.


важкохворим дітям.

У вирі воєнного часу ми не забуваємо про наш основний напрям допомоги — це діти з важкими діагнозами. Підопічні Біржі, що хворіють на рак, синдром Дауна, епілепсію, отримали життєвонеобхідні підтримувальні ліки та медичні послуги на загальну суму 85 тис. грн


Дякуємо партнерам! Разом ми допомагаємо Україні перемогти!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

#звітДобрихДій

​Весна — у розпалі. Тим часом реабілітаційні заняття кількох підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» тільки набирають обертів.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ