Останні новини

​60 800 000 ГРН ЗА ПІВРОКУ ВІЙНИ!

Непросто усвідомлювати, що з моменту повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну минуло вже більше ніж півроку… Але наша країна вистоїть завдяки українським військовим!

Одна з головних місій Біржі Благодійності «ДоброДій» сьогодні - продовжувати всебічно підтримувати українську армію. Разом з партнерами ми робимо усе від нас залежне для наближення Перемоги.

Втім, ми не полишаємо й роботу у тих напрямках, котрі були пріоритетними для нас весь час існування фонду - підтримка діте з важкими діагнозами та опорних медичних закладів.

Тож, у цій публікації ми підбиваємо підсумки роботи Біржі за попередні півроку й за серпень зокрема.

З кінця лютого до 31 серпня завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в понад 60 мільйонів грн! А саме:

- ЗСУ – на 42,6 млн грн.

- опорним лікарням – на 4,1 млн грн.

- важкохворим дітям – на 1,5 млн грн

- надали гуманітарну допомогу загальною вартістю у 12,6 млн грн.

Протягом серпня за підтримки Конкорд Банк / Concord bank, Concord Fintech Solutions та інших партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 2,6 млн грн!

- ЗСУ – на 2 млн грн

Детальніше про звіти й передачі можна почитати за хештегом #доброЗСУ

- Опорним лікарням – на 39 800 грн.

- У серпні ми допомогли 21 дитині: придбали слухові апарати, реабілітаційну бігову доріжку, медикаменти, витратні матеріали, оплатили важливі лабораторні дослідження і курси реабілітацій на загальну суму 560 тис грн.

Зокрема, нам вдалося придбати надпотужні сучасні слухові апарати загальною вартістю 246 133 грн одразу для двох дітей з порушеннями слуху. Тепер світ звуків відкритий для 9-річної Маргарити Ангєлової (https://248.dp.ua/projects/1220) та 13-річного Кирила Гриценка (https://248.dp.ua/projects/1242)!

Також у серпні ми придбали реабілітаційну бігову доріжку з перилами «Neblin», вартістю 80 300 грн, для 3-річної Ніколь Михлик (https://248.dp.ua/projects/1239). З її допомогою дівчинка зможе тренуватися систематично й безкоштовно. У свої 3 роки Ніколь має усі шанси стати на ноги і навчитися ходити самостійно.

Дякуємо партнерам Біржі! Разом ми здатні об'єднатись у непереможну силу, що підтримує Україну і на фронті, і в тилу!

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ