Останні новини

​70 900 000 ГРН ЗА 8 МІСЯЦІВ З ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ!

Складно усвідомлювати, що з моменту повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну минуло вже більше ніж 8 місяців. Але Україна обов’язково вистоїть завдяки ЗСУ!

Одна з головних місій Біржі Благодійності «ДоброДій» сьогодні - продовжувати всебічно підтримувати українських захисників. Разом з партнерами ми робимо усе можливе для наближення Перемоги!

А також не полишаємо й роботу у тих напрямках, котрі були пріоритетними весь час існування Біржі - підтримка дітей з важкими діагнозами та опорних медичних закладів. У цьому дописі підбиваємо підсумки роботи за останні 8 місяців і за жовтень зокрема.

З кінця лютого до 31 жовтня завдяки спільним зусиллям усіх партнерів ми надали допомогу, що загалом оцінюється 70,9 мільйонів грн! А саме:

  • ЗСУ – на 51,2 млн грн;
  • опорним лікарням – на 4,7 млн грн;
  • важкохворим дітям – на 2,4 млн грн;
  • надали гуманітарну допомогу загальною вартістю у 12,6 млн грн.

Протягом жовтня за підтримки Concord bank, Concord Fintech Solutions та інших партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 4 млн грн!

  • ЗСУ – на 3 млн грн

Подробиці про звіти й передачі військовим можна дізнатись за хештегом #доброЗСУ

  • Опорним лікарням – на 500 тис грн.

Зокрема було надано підтримку Регіональному медичному центру родинного здоров'я - у вигляді медикаментів та витратних матеріалів для оперативного лікування ургентних пацієнтів та оплати термінового ремонту приміщення; а також Асоціації Амбулаторної Медицини - у вигляді покриття витрат сертифікації БПР лікарів та оплати транспортування гуманітарної допомоги для медичних закладів.

  • У серпні ми допомогли 22 дітям: придбали медикаменти, вартісні витратні матеріали, оплатили важливі лабораторні дослідження і курси реабілітацій на загальну суму 500 тис грн.

Зокрема, нам вдалося придбати набір імплантів системи Socore для транспедикулярної корекції та стабілізації хребта загальною вартістю 141 400 грн для 15-річного Дмитра Горячова (https://248.dp.ua/projects/1281). Діагноз Дмитра - хвороба Шейермана-Мау, що прогресує. Підліток потребував термінового оперативного втручання. 3 листопада Діму успішно прооперували.

Дякуємо партнерам Біржі! Разом ми здатні об'єднатись у непереможну силу, що підтримує Україну і на фронті, і в тилу!

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ