Останні новини

​​1 367 000 ГРН НА ВІЙСЬКОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ НАЦГВАРДІЇ!

Біржа Благодійності "ДоброДій" продовжуює надавати технічну допомогу дніпровським гвардійцям, задля наближення нашої перемоги! У листопаді Центральне територіальне Управління Національної гвардії України отримало допомогу на загальну суму 1 367 224 грн.

За підтримки Конкорд Банк / Concord bank та Concord Fintech Solutions ми передали бійцям військових частин Центрального оперативно-територіального об’єднання бойові квадрокоптери та тепловізори. Ця техніка допоможе захисникам України більш ефективно проводити розвідку та виконувати бойові завдання!

Бойовий коптер MATRICE 300 rtk забезпечує годину безперервного польоту та має розширені можливості штучного інтелекту, який дозволяє розпізнавати рухомі цілі: танки, позиції та пересування противника і виконує функцію стеження до 15 кілометрів. Завдяки шести напрямкам виявлення, бійці матимуть змогу швидко виявляти опорні пункти ворога та оперативно знищувати їх. Також цей дрон переносить температуру від -20 до +50 градусів, що дозволяє використовувати його без перешкод взимку.

Квадрокоптер DJL Mavic 3 Fly More Combo забезпечує політ з мінімальним ризиком зіткнення, завдяки вбудованим ширококутним датчикам. Цей дрон оснащений професійною камерою, що дозволяє отримувати зображення у високій якості. Серед додаткових корисних опцій цього апарату є те, що цей розумний дрон сам виявляє шлях додому навіть після втрати сигналу, що надзвичайно важливо у бойових умовах.

Окрім цього, ми також забезпечили дніпровських бійців трьома ручними тепловізорами ThermEye Cyclops 335.

Завдяки новим квадрокоптерам та тепловізорам навіть в холодні пори року підрозділи Нацгвардії мають перевагу. Ворог буде розбитий! Дякуємо захисникам, віримо в українське військо та наближаємо перемогу разом!



Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ