Останні новини

КОМПЛЕКС DJI MATRICE 300 RTK З ТЕПЛОВІЗОРОМ ДЛЯ «ДОНБАСУ»

Біржа Благодійності «ДоброДій» з перших днів повномасштабного вторгнення опікується Батальйон спеціального призначення «Донбас» в/ч 3035 і всебічно підтримує необхідним екіпіруванням та технікою.

Бійці батальйону «Донбас» були одними із перших, хто став на захист України від російських окупантів. Батальйон було сформовано у квітні 14 року з добровольців з усіх областей України. За час війни бійці «Донбасу» встигли побувати у найгарячіших точках на фронті: Іловайськ, Дебальцеве, Широкине, Авдіївка та інші українські міста.

29-го травня 2014 року, вже будучи загартованим у бойових зіткненнях, маючи перші перемоги та перші втрати, батальйон «Донбас» увійшов до складу Національна гвардія України , бійці якого зразково, сумлінно і чесно продовжують захищати суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність України.

Цього разу, наші захисники отримали комплекс DJI Matrice 300 RTK з тепловізором вартістю 1 047 804 грн. Цей комплекс чудово проявив себе під час виконання бойових задач. Він вирізняється високоякісною камерою, дальністю польотів й швидкістю. Комплектація переданого обладнання включає:

  • Мультикоптер DJI Matrice 300 RTK - 1шт;
  • Камера з тепловізором DJI Zenmuse H20T - 1шт;
  • Інтелектуальний акумулятор DJI Matrice 300 Series TB60 Intelligent Flight Battery - 8шт;
  • Зарядна станція DJI Matrice 300 Series Part03 BS60 Intelligent Battery Station - 1шт.

За постійну допомогу, підтримку волонтерського руху, та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера командування Батальйону Спецпризначення «Донбас» нагородило пам’ятною медаллю «За благодійну діяльність» керівницю Біржі Благодійності «ДоброДій» Лоліту Кузіну та представників Concord bank, Concord Fintech Solutions.

Маємо за честь співпрацювати з героями нашого часу! Продовжуємо робити усе можливе для підтримки української армії! Віримо в наших захисників і якнайшвидшу перемогу!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ