Останні новини

85,2 МЛН ГРН ЗА 11 МІСЯЦІВ БОРОТЬБИ!

Найгостріша фаза війни з російськими загарбниками на території України триває. Українські воїни мужньо боронять нашу державу. Тому задача кожного з нас допомагати їм стійко тримати фронт. Біржа благодійності «ДоброДій» вдячна партнерам, з котрими ми весь цей час на одній хвилі та робимо спільну справу!

У цій публікації ми підбиваємо підсумки роботи Біржі за весь період війни з лютого 2022-го року й за січень 2023-го зокрема.

З початку повномасштабного вторгнення до 31 січня завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в 85 200 000 грн!

Як і раніше, продовжуємо працювати одразу на кількох пріоритетних напрямках. У зазначений період ми передали допомогу:

- ЗСУ — на 63 млн грн.

- опорним лікарням — на 5,6 млн грн.

- важкохворим дітям — на 3,95 млн грн.

- надали гуманітарну допомогу загальною вартістю у 12,6 млн грн.

Протягом січня за підтримки Конкорд Банк / Concord bank , Concord Fintech Solutions та інших партнерів, Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 4 400 000 млн грн! Зокрема:

- ЗСУ — на 3,7 млн грн. Детальніше про технічно-матеріальну підтримку українських військових читайте у публікаціях з хештегом #доброЗСУ

- Опорним лікарням — на 50 000 грн.

- Біржа Благодійності «ДоброДій» не полишає пріоритетний напрям діяльності — допомогу важкохворим дітям.

У січні ми допомогли 34 юним підопічним, котрі зараз потребують лікування: придбали медикаменти, витратні матеріали, оплатили важливі лабораторні дослідження і курси реабілітацій на загальну суму 650 тис грн.

Серед усього іншого у січні ми придбали слухові апарати для Матвія Шматка і Кирила Вегері, загальною вартістю 219 080 грн. Одразу двоє підопічних Біржі Благодійності «ДоброДій» отримали змогу чути, продовжувати зростати і розвиватись у світі сповненому звуків, завдяки благодійниці пані Ларисі! Детальніше з історіями хлопців можна ознайомитися за посиланнями — https://248.dp.ua/projects/1331, https://248.dp.ua/projects/1332.

Дякуємо партнерам Біржі! Разом ми стаємо незламними, і завдяки нашій спільній, плідній та безупинній роботі заради української перемоги, формуємо щільний, вірний тил для наших захисників!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ