Останні новини

ЕФЕКТИВНА КОЛАБОРАЦІЯ З ВІТЧИЗНЯНИМИ ВИРОБНИКАМИ: 35 КОМПЛЕКСІВ РАДІОКЕРУВАННЯ ВИБУХОВИМИ ПРИСТРОЯМИ ДЛЯ ЗСУ!

Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України отримало 35 комплексів радіоліній керування вибуховими пристроями вартістю 1 750 000 грн. Найбільшу на даний час партію інженерних пристроїв українського виробництва замовили та передали Біржа Благодійності «ДоброДій» за підтримки Concord Fintech Solutions. З питань безпеки, деталі та особливості технічних параметрів та застосування пристрою не розголошуються.


«Комплекси пройшли випробування, але ще не були прийняті на озброєння, отже не було жодних шансів швидко отримати фінансування за рахунок бюджетних коштів. А це - час, який ми не можемо дозволити собі втрачати. Завдяки швидкій та злагодженій співпраці з командою CFS наші частини отримають те, чого потребують для виконання бойових завдань» - розповів начальник управління сил підтримки Командування Сил ТРО полковник Тарас Давиденко.

Український пристрій дешевший за світові аналоги, втім не поступається якістю. Розробка здатна працювати в умовах РЕБ (радіоелектронної боротьби). Переваги українського винаходу - швидкість виробництва та доставки туди, де він потрібен. Вітчизняна інновація допомагає здобувати перемогу у бою та знищувати броньовану техніку, живу силу та об’єкти інфраструктури противника, на відстані до 4 км. Виробники зазначають, що модернізація відбувається під час виготовлення кожної партії, адже проходить у співучасті із розробниками.

Ця колаборація - важливий крок у налагодженні системної взаємопідтримки української армії та виробників технологій. Біржа Благодійності «ДоброДій» разом з командою CFS і надалі планує активно долучатися до фінансування розробок спрямованих на покращення боєздатності та організації оборони від російського агресора.

#доброЗСУ

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ