Останні новини

​90,8 МЛН ГРН ЗА РІК ВІД ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ!

Важко усвідомлювати, що з моменту повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну минуло вже більше року. Весь цей час країна і ми разом з нею — у стані перманентної боротьби за виживання та Перемогу!

Одна з головних місій Біржі Благодійності «ДоброДій» сьогодні — продовжувати всебічно підтримувати українських захисників. Разом з партнерами ми робимо усе можливе для допомоги українській армії.

Разом з тим, ми не полишаємо й роботу у напрямках, котрі були пріоритетними весь час існування Біржі — підтримка дітей з важкими діагнозами та опорних медичних закладів.

У цій публікації підбиваємо підсумки роботи за останні 12 місяців і за лютий 2023-го зокрема. За 1 рік завдяки спільним зусиллям усіх партнерів ми надали допомогу, що загалом оцінюється у 90,8 мільйонів грн! А саме:

  • ЗСУ — на 67 млн грн
  • опорним лікарням — на 6,8 млн грн.
  • важкохворим дітям — на 4,3 млн грн
  • надали гуманітарну допомогу загальною вартістю у 12,7 млн грн.

Протягом лютого за підтримки Конкорд Банк / Concord bank, Concord Fintech Solutions та інших партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 5,6 млн грн.

Різні підрозділи ЗСУ отримали допомогу на 4 млн грн. Подробиці про звіти й передачі військовим можна дізнатись за хештегом #доброЗСУ.

Опорні лікарні отримали допомогу на 1,2 млн грн.

У лютому ми допомогли 18 дітям з важкими діагнозами: придбали медикаменти, вартісні витратні матеріали, оплатили важливі лабораторні дослідження і курси реабілітацій на загальну суму 0,3 млн грн.

Було передано гуманітарну допомогу у вигляді сухпайків для військових та цивільного населення Харківської області на 0,1 млн грн.

Дякуємо партнерам Біржі! Разом ми здатні об'єднатись у непереможну силу, що підтримує Україну і на фронті, і в тилу!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ