Останні новини

​5-РІЧНИЙ СЕМЕН ЗМОЖЕ ЧУТИ І РОЗВИВАТИСЬ ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ!

У найскладніші часи найбільш цінними є добрі новини. Саме такими звістками завжди є закриття зборів для потреб маленьких пацієнтів — українців та україночок з важкими діагнозами. Поспішаємо поділитись: 5-річний підопічний Біржі Благодійності “ДоброДій” Семен Іваницький отримав довгоочікувані слухові апарати!

У 3 роки Семен захворів на гнійний двосторонній отит. Після цього батьки зауважили, що син почав недочувати. Лікарі заспокоювали родину, і запевнювали, що після важкої хвороби слух відновиться. Але коли батьки вже звикли, що Семен дуже голосно розмовляє, лікар направила хлопчик на аудіограму. Обстеження виявило вроджену туговухість II ступеню.

Попри все, Семен звик до важкого діагнозу, адаптувався і насолоджується дитинством. Хлопчик обожнює, коли йому читають вголос. Він любить кататися на велосипеді і складати конструктор. Семен прагне нових знань і навичок, але вада слуху дещо пригальмовує його розвиток.

Зараз хлопчик готується вступати до 1 класу. Йому призначено слухопротезування. Тепер із потужними слуховими апаратами дитина зможе як слід підготуватися до школи, відкоригувати мовлення і повноцінно навчатися.

Дякуємо усім, хто долучився до збору Семена!

P. S. На фото — щирі емоції та сльози щастя дитини, що нарешті почув увесь спектр звуків!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ