Останні новини

​95 200 000 ГРН ЗА 13 МІСЯЦІВ ГЕРОЇЧНОГО СПРОТИВУ!

Щодня ми перегортаємо найчорніші сторінки історії доби Української Незалежності. Але разом з тим щодня ми все більше зміцнюємось у переконанні, що наша Перемога неодмінно відбудеться!

Втім, це — не просто “справа часу”, як дехто стверджує. Невтомна праця заради Перемоги України - задача номер один для кожного свідомого українця. Це — головний засадничий принцип роботи Біржі Благодійності «ДоброДій» вже понад 13 місяців.

Пліч-о-пліч з надійними партнерами та вірними друзями, з котрими ми на одній хвилі, ми допомагаємо українській армії, медикам та базовим лікарням, дітям з важкими діагнозами, долучаємось до проєктів, покликаних підтримати тих, хто сьогодні найбільше потребує уваги.

Дата 24 лютого 2022 року стала для всіх новою точкою неповернення і водночас - точкою відліку нового часу. З того дня і до кінця березня 2023 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржі ми надали допомогу, що загалом оцінюється в 95,2 млн грн! Серед іншого, допомогу отримали:

  • ЗСУ — на 70,5 млн грн.
  • базові медичні заклади — на 7 млн грн.
  • важкохворі діти — на 5 млн грн.

Також ми надали гуманітарну допомогу загальною вартістю у 12,7 млн грн.

Протягом березня за підтримки Конкорд Банк / Concord bank , Concord Fintech Solutions та інших партнерів Біржа Благодійності «ДоброДій» надала допомогу, що оцінюється у 4,4 млн грн! Зокрема:

  • ЗСУ — на 3,5 млн грн. Подробиці про звіти й передачі військовим можна дізнатись за хештегом #доброЗСУ
  • базовим лікарням — на 200 тис грн.

У березні ми допомогли 29 важкохворим дітям: придбали медикаменти, вартісні витратні матеріали, оплатили важливі лабораторні дослідження і курси реабілітацій на загальну суму 700 тис грн. Серед іншого, нам вдалось придбати надпотужні слухові апарати «Oticon Opn Play 2 BTE PP 13 105» для 5-річного Семена Іваницького та пластини для операції на кульшових суглобах для нашого 2,5-річного підопічного Назара Колодька.

Ми вдячні нашим партнерам, котрі у важкі часи для країни стали синонімом справді соціально-відповідального бізнесу! Маємо за честь співпрацювати з вами, ефективно підтримуючи фронт і тил! Слава Україні!


Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ