Останні новини

Благодійна ініціатива «Wyschywanka»

Хто б що не казав, Україна в усіх її проявах стала визначним трендом в усьому світі. На жаль, це сталося через трагічні події та війну. Менше з тим, активні спільноти українців за кордоном сьогодні демонструють найяскравіші чесноти нашої нації — злагодженість і згуртованість.

Гучним прикладом, який доводить українську міць, незламність, жагу до перемоги та невичерпну любов до своїх, є благодійна ініціатива «Wyschywanka». Утворили її вихідці з Дніпра, котрі більше 30 років живуть у Німеччині, але підтримують Україну словом і ділом. Один з проєктів — благодійні вечори української кухні.

Відтак, благодійні заходи організації поєднали креативний фандрейзинг та знайомство європейської аудиторії з надбаннями української культури. Вперше такий вечір відбувся 15-го березня в одному із ресторанів Цюриха. Тоді майже 70 людей посмакували українським борщем з пампушками й варениками з різноманітними начинками.

Усі виручені кошти — 850 CHF (33 898 грн) — було направлено на підтримку опорних лікарень Дніпра. (До речі, ви також можете долучитися до збору, й підтримати медзаклади, де попри шалене зростання обсягу роботи, не припиняють рятувати людські життя — https://248.dp.ua/projects/1202#pay).

Дякуємо небайдужим українцям з усіх куточків світу за чуйність, небайдужість та відданність Україні!

Спільними зусиллями нам вдалось придбати дорогі апарати для хлопців

Тепер, коли у Дмитра і Віктора є потужні слухові апарати, ніщо не стане на заваді до їх щасливого, успішного майбутнього!

26 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ЕПІЛЕПСІЄЮ. ЯК НЕ НАШКОДИТИ? ТОП-12 МІФІВ ПРО ЦЕЙ РОЗЛАД

Епілепсія вважається одним з найбільш поширених хронічних неврологічних захворювань людини. Це хронічний розлад мозкової діяльності, для якого характерні напади, що...

​ЧЕРГА НА РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ЗАХОДИ СФОРМОВАНА

На превеликий жаль, не усі охочі встигли записатися. Слідкуйте за нашими офіційними сторінками, ми заздалегідь проінформуємо про початок прийому запитів...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ