Останні новини

КАТЕРИНА ЖДАНОВА ОТРИМАЄ ПЛАСТИНУ ДЛЯ ОПЕРАЦІЇ НА ХРЕБТІ!

Нещодавній внесок наших постійних партнерів Конкорд Банк / Concord bank став заключним у зборі для лікування 13-річної підопічної Біржі благодійності “ДоброДій” Катерини Жданової! Детальніше про історію Каті можна дізнатись за посиланням: https://248.dp.ua/projects/1352.

З народження Катерина має важкі діагнози: вторинна мікроцефалія, спастичний тетрапарез, фокальна епілепсія. Весь цей час дівчина змушена проходити регулярні обстеження у невролога та епілептолога, а також займається реабілітацією.

Кілька років тому у Каті виявили викривлення хребта. Заняття лікувальною терапією та корсет не змогли подолати сколіоз IV ступеня. Через це страждають внутрішні органи: у дівчинки болить шлунок, змістилась нирка, деформувалась грудна клітка.

У цій ситуації лікарі радять операцію зі встановлення конструкції «Novaspine», що дозволить повністю вирівняти хребет. Завдяки цьому Катя зможе жити без болю і страждань.

Вартість конструкції складає 249 400 грн. Це дуже дорого для родини Жданових. Але завдяки колосальній підтримці рідних та близьких родини, депутатів сільради, де проживають Жданові, партнерів Біржі та благодійників, вдалось зібрати необхідну суму! Тепер ми зможемо придбати конструкцію «Novaspine» для Катерини!

Ми вдячні всім небайдужим благодійникам, хто долучився до збору!

Спільними зусиллями нам вдалось придбати дорогі апарати для хлопців

Тепер, коли у Дмитра і Віктора є потужні слухові апарати, ніщо не стане на заваді до їх щасливого, успішного майбутнього!

26 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ЕПІЛЕПСІЄЮ. ЯК НЕ НАШКОДИТИ? ТОП-12 МІФІВ ПРО ЦЕЙ РОЗЛАД

Епілепсія вважається одним з найбільш поширених хронічних неврологічних захворювань людини. Це хронічний розлад мозкової діяльності, для якого характерні напади, що...

​ЧЕРГА НА РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ЗАХОДИ СФОРМОВАНА

На превеликий жаль, не усі охочі встигли записатися. Слідкуйте за нашими офіційними сторінками, ми заздалегідь проінформуємо про початок прийому запитів...

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ