Останні новини

1-річна Варя Черемних з порушенням слуху отримала слухові апарати!

Поспішаємо поділитися новиною! 1-річна Варя Черемних з порушенням слуху отримала слухові апарати! Це стало можливо завдяки підтримці рідних і близьких родини, а також завдяки допомозі від партнерів Біржі.

Варвара Черемних народилась у м. Василівка Запорізької області за 4 дні до повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну. Дівчинці було всього 6 днів, коли мамі вперше довелось ховати її від обстрілів у підвалі будинку.

Коли Варварі виповнилось 5 місяців, родині вдалось вирватися із окупації до Запоріжжя. Здавалось, що найстрашніше позаду, проте сім’ю спіткала нова біда. Дівчинці діагностували сенсоневральну приглухуватість III ст.

Варя — дуже весела, життєрадісна, активна дитина. Любить гратися, бешкетувати, годувати птахів у парку. Її цікавить усе навкруги. Варвара зосереджено зазирає людям в обличчя, щосили стараючись почути їх голоси.

На превеликий жаль, через складний діагноз життя дівчинки занурене у суцільну тишу. За словами лікарів, Варварі терміново потрібні надпотужні слухові апарати. Придбати їх для доньки самостійно родина Черемних не могла. Їх вартість — 92 000 грн — непідйомна для вимушених переселенців.

Спільними зусиллями ми зібрали необхідну суму і придбали слухові апарати для маленької Варі! Тепер вона зможе наздогнати однолітків у розвитку, навчитись говорити й розуміти звернене мовлення. Завдяки вашій підтримці дівчинка буде рости здоровою і щасливою! Дякуємо усім, хто долучився!

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ