Останні новини

​“КРИЛА ТА ОЧІ” ДЛЯ ЗСУ: ПОТУЖНА ПІДТРИМКА ПІДРОЗДІЛІВ АЕРОРОЗВІДКИ ВІД БІРЖІ БЛАГОДІЙНОСТІ “ДОБРОДІЙ”

Одразу на кількох напрямках фронту зараз тривають надскладні бойові дії. Ефективна аеророзвідка дає суттєву перевагу українським військовим у протистоянні з окупантами. Саме тому ми розуміємо необхідність допомагати “крилам та очам” української армії!

Біржа Благодійності “ДоброДій” спільно з ConcordBank передали трьом підрозділам ЗСУ спеціальне обладнання — квадрокоптери, безпілотні літальні апарати, тепловізори та засоби зв’язку — загальною вартістю майже 2 мільйони гривень!

Головними родзинками оновленого парку літальних апаратів стали ударний дрон SkyFall Vampire GEN1, вартістю 434 700 грн, та аеророзвідувальний комплекс DJI Matrice 300 RTK з тепловізором вартістю 1 047 804 грн.

Гексакоптер SkyFall Vampire GEN1 обладнаний тепловізійним модулем, тож здатен ефективно працювати вночі та використовувати різні формати боєприпасів. Комплекс DJI Matrice 300 RTK укомплектований мультикоптером, що здатен працювати на висоті до 7000 м, тепловізійною камерою та набором інтелектуальних акумуляторів.

Серед іншого, підрозділи аеророзвідки отримали:

  • квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo вартістю 101 920 грн
  • 4 тепловізори ThermEye Cyclops 335 на загальну суму 233 000 грн
  • 4 рації Motorola MotoTRBO DP4800е VHF на загальну суму 149 200 грн

Аби і надалі була можливість підтримувати нашу армію у її героїчній боротьбі за українську незалежність, наполегливо запрошуємо усіх небайдужих стати нашими партнерами та інвесторами у світле майбутнє нашої країни! Долучитись до постійного проєкту зі збору коштів на потреби ЗСУ можна за посиланням https://248.dp.ua/projects/1201


Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ