Останні новини

ОЛЕНА СОСЄДКА - СПІВЗАСНОВНИЦЯ БІРЖІ БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ» - ЗАПОЧАТКУВАЛА ПРЕМІЮ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛОГО НА ФРОНТІ ВЧИТЕЛЯ - СЕРГІЯ СТОЛБЦОВА

6 травня у Дніпрі відбулося урочисте нагородження лауреатів премії імені вчителя Сергія Столбцова. Грошові винагороди у розмірі від 2 500 грн до 3 700 грн отримали 38 найкращих учнів Дніпровського ліцею інформаційних технологій, котрі стали переможцями та призерами всеукраїнських та регіональних олімпіад та обласного етапу всеукраїнського конкурсу МАН з різних шкільних дисциплін, а також 35 вчителів, котрі мали найбільші професійні успіхи протягом навчального року.

Премію було ініційовано Оленою Сосєдкою, співзасновницею першої в Україні відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions. Фінансування проєкту взяв на себе Concord Bank, а в якості операційного фонду виступила Біржа Благодійності «ДоброДій».

Сергій Столбцов, вчитель географії ЛІТ, експерт регіонального Центру оцінювання якості освіти, загинув 28 вересня 2022 р. в бою з російськими загарбниками на Донецькому напрямку. Сергій Володимирович вступив до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення та був командиром взводу. Для учнів ліцею він був улюбленим викладачем, мудрим наставником, авторитетом, лідером думки, взірцем людяності та справжнім другом.

Нагородження учнів та вчителів премією ім. С. В. Столбцова стало першою ланкою у спеціальній освітній програмі, що покликана підтримати талановитих учнів та надати додаткові можливості для подальшої освіти і майбутнього працевлаштування в Україні.

Як це було - дивіться у офіційному відеозвіті з події:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

​Ми продовжуємо звітувати про перебіг реабілітаційних занять наших підопічних

Зараз на курсах реабілітації перебувають одразу 5 дітей з важкими діагнозами.

​Новий робочий тиждень для Біржі Благодійності “ДоброДій” розпочався з позитивних новин

Наш маленький підопічний Тимофій Ткачук нарешті отримав суміші спеціального харчування, котрі необхідні для нормального функціонування організму хлопчика, виснаженого гормональною терапією.

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ