Останні новини

МОБІЛЬНИЙ ШИНОМОНТАЖ ДЛЯ ЗСУ: ПЛЮС ДО ШВИДКОСТІ, МАНЕВРЕНОСТІ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ

Біржа Благодійності «ДоброДій» за підтримки першої в Україні відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions, та у партнерстві з благодійним фондом «UA.NOVA», передали військовослужбовцям 82 десантно-штурмової бригади ЗСУ мобільний пересувний шиномонтажний комплекс вартістю 1 200 000 грн

Міні-станція технічного обслуговування колісної військової техніки відтепер може достатньо швидко опинитися в доступі там, де потрібно, і проводити базові ремонтні роботи автомобілів у польових умовах. Такий пересувний шиномонтаж значно спрощує логістичні витрати та зберігає ресурси, найголовніший з яких - час.

Високогабаритні колісні вантажівки сьогодні - головний інструмент постачання палива, боєприпасів, продовольчих ресурсів на фронт. З новим мобільним шиномонтажем бійці 82 ДШБ матимуть більше можливостей для маневрів та ефективного виконання бойових задач.

Біржа Благодійності «ДоброДій» дякує партнерам за злагодженість та плідну співпрацю у реалізації цього запиту від українських військових. Разом ми здатні на більше!

Як це було - дивіться у офіційному відеозвіті :


Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ