Останні новини

​«КОЛЕСА УКРАЇНСЬКОГО НАСТУПУ»: ПАРТІЯ ВАНТАЖІВОК ДЛЯ ЗСУ ВІД БІРЖІ БЛАГОДІЙНОСТІ «ДОБРОДІЙ»

Завдяки фінансуванню від ConcordBank було придбано спеціальну важку автомобільну техніку вартістю понад 8 500 000 грн для підрозділів ЗСУ. Проєкт реалізовано спільними зусиллями Біржі Благодійності «ДоброДій», Благодійного фонду «Сучасна Україна» та волонтерської групи «FRONT-ART».

Три вантажних автомобілі виробництва німецького автомобільного концерну MAN SEА, ще один - шведського концерну Volvo Group. Разом з вантажівками на потреби ЗСУ благодійники також передали два причепи, вкрай необхідні для транспортування великогабаритної техніки та інших логістичних потреб захисників.

«Це не просто вантажівки, це «колеса українського наступу», - коментує Олена Сосєдка, голова наглядової ради та акціонер ConcordBank, співзасновниця першої в Україні фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions та Біржі Благодійності «ДоброДій». «На допомогу ЗСУ ми спрямували вже понад 100 млн грн. Це не лише власнікошти, але й вагома частина прибутку бізнесу. Такою є політика ConcordBank. Цього разу 8,6 млн грн перетворилися на міцні колеса для ЗСУ, які скоротять шлях до Перемоги».




Ще 2 вантажівки та 1 причіп наразі перебувають в дорозі до України і після прибуття та проведення всіх належних регламентних робіт, також будуть доставлені захисникам. В нинішніх умовах ведення війни в Україні питання логістики у багатьох випадках стають ключовими. Саме тому цей кейс є стратегічним у підтримці української армії сьогодні.

Синергія благодійних організацій та соціально відповідального українського бізнесу – це ще одна цеглина в міцний фундамент спільної Перемоги, яку кожним днем своєї боротьби Україна неминуче наближає!

Під час передачі допомоги начальник відділу напрямків управління територіальної оборони ОК «Північ» ЗСУ, полковник Андрій Бур'ян наголосив на цінності переданої техніки та вручив особисті подяки благодійникам від Головнокомандувача Збройних сил України, генерала Валерія Залужного.

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ