Останні новини

4-річний Денис Сікорський з важкими діагнозами отримав спеціальне багатофункціональне колісне крісло «Hoggi Zip»!

Поспішаємо поділитися ще однією гарною новиною щодо наших юних підопічних! 4-річний Денис Сікорський з важкими діагнозами отримав спеціальне багатофункціональне колісне крісло «Hoggi Zip»!

Денис Сікорський з народження бореться за життя та здоров'я. Хлопчик має низку важких діагнозів — незбалансована хромосомна патологія та вроджена вада розвитку головного мозку.

Через хромосомну патологію, хлопчик народився із зайвими пальчиками на ніжках, крипторхізмом. Також необхідно було видалити пахові грижі. Після лікування від епілепсії Денис почав займатися зі спеціалістами з лікувальної фізкультури, відвідував масажний кабінет, басейн, сенсорні кімнати та сеанси іппотерапії.

Завдяки систематичному підходу маленький пацієнт здобуває нові навички і потроху наздоганяє однолітків. Наразі Денис самостійно не сидить, не повзає і не ходить, але вміє тримати голову та спрямовано жестикулювати. Говорити хлопчик ще не навчився, але видає звуки.

Дитина багато часу проводить у спеціальному стільчику. Пересувається Денис виключно у інвалідному візку. Через неправильний нахил сидіння, який неможливо було відрегулювати, у хлопчика почав розвиватися сколіоз. За словами ортопеда, якщо і надалі користуватися звичним візком, то стан хребта буде погіршуватися.

Лікарі рекомендували колісне крісло «Hoggi Zip». Тільки цей візок ідеально підходить дитині. Без нього стан здоров’я Дениса суттєвого погіршиться. Завдяки підтримці благодійників нам вдалось зібрати половину вартості крісла! Іншу половину витрат взяло на себе Управління соцзахисту.

Денис вже отримав крісло і тепер йому буде набагато легше боротися із наслідками важких діагнозів! Дякуємо усім, хто долучився до збору!

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ