Останні новини

​ДЕНЬ ДОНОРА: ДОНОРСЬКА КРОВ РЯТУЄ ЖИТТЯ. ОСОБЛИВО ЗАРАЗ В УКРАЇНІ.

Щорічно 14 червня країни світу відзначають Всесвітній день донора крові. По всій Україні стартувала кампанія «Розквітай» від ДонорUA, мета якої — популяризувати донорство крові, розповідаючи про його красу та користь. В час війни донорська кров - особливо цінний ресурс, котрий сьогодні рятує поранених військових та постраждалих цивільних.

У Дніпрі та в області естафету кампанії перехопили Регіональний медичний центр родинного здоров’я, Дніпропетровська обласна станція переливання крові, Біржа Благодійності «ДоброДій», Благодійний фонд «Помагаєм» разом із представниками ДонорUA. Проєкт розпочали з символічної висадки гортензій біля центру родинного здоров’я та свята для маленьких пацієнтів.

«Про донорство крові в Україні сьогодні потрібно говорити гучно, адже це зараз - більше ніж просто соціальна дотичність. Це - забезпечення медзакладів одним з найцінніших ресурсів для порятунку українців».

«Дуже символічно, що сьогоднішній захід для маленьких пацієнтів, частина з яких потребує регулярного переливання компонентів крові, та висадка гортензій, як символу добросердя, став початком інформаційної кампанії «Розквітай», що покликана популяризувати донорський рух, у Дніпрі», — коментує відкриття проєкту Лоліта Кузіна, голова правління Біржі Благодійності «ДоброДій», досвідчений донор.

Кампанія «Розквітай» триватиме до 14 червня наступного року і включатиме в себе різноманітні події, проєкти та активності. Ініціатори кампанії закликають усіх охочих долучатися безпосередньо до донації. Адже одна здача крові допомагає врятувати два життя, а донорської крові постійно потребують місцеві центри крові!

Адреси та контакти найближчих до вас центрів можна знайти тут: https://www.donor.ua/centers/cities

З правилами підготовки до донації можна ознайомитись тут:
https://www.donor.ua/pages/category/1

Юлю Бурдилєнко нарешті прооперували!

11-річна Юля має важку форму сколіозу, котрий протягом останнього часу, на жаль, значно прогресував.

Підопічні Біржі тим часом продовжують старанно здобувають нові навички на планових курсах реабілітації

Просто зараз у реабілітаційних центрах перебувають:

Ділимось добрими новинами про Вадима Яценка!

11-річний підопічний Біржі Благодійності «ДоброДій» отримав довгоочікуваний ортез!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ